Stołówka szkolna

Stołówka

zasady zamawiana obiadów 
Szanowni Rodzice,
Witamy w aplikacji zamowposilek.pl, dzięki której zamawianie i płacenie za obiady w szkole będzie proste i wygodne.
W pierwszym kroku prosimy o zarejestrowanie się w aplikacji, korzystając z poniższego linku:
Tutaj znajdą Państwo krótki film instruktażowy jak się poprawnie zarejestrować:
Aplikacja działa na zasadzie przedpłat. Należy najpierw dokonać wpłaty poprzez aplikację a następnie można składać zamówienia. Na kolejnym filmie instruktażowym mogą Państwo zobaczyć jak poprawnie dokonać zamówień na obiady:
W razie jakichkolwiek problemów prosimy o skorzystanie z zakładki „Pomoc” w aplikacji lub kontakt bezpośrednio z nami pod adresem bok@zamowposilek.pl.
pozdrawiam,Maciej Trajdos
Dyrektor Zarządzający
tel. 601 41 36 86
www.zamowposilek.pl

INFORMACJA DLA RODZICÓW I UCZNIÓW DOTYCZĄCA OBIADÓW.

MENU OBIADOWE KWIECIEŃ

MENU OBIADOWE MARZEC (2)

menu obiadowe – luty

 

 

 

 

ALERGENY POKARMOWE WYSTĘPUJĄCE W POSIŁKACH:

 

1 – Zbożazawierające gluten, 2 – Skorupiakiiproduktypochodne

3 – Jajaiproduktypochodne, 4 – Rybyiproduktypochodne, 5 – Orzeszkiziemne (arachidowe)

6 – Sojaiproduktypochodne, 7 – Mlekoiproduktypochodne, 8 – Orzechy, 9 – Seleriproduktypochodne, 10 – Gorczycaiproduktypochodne, 11 – Nasionasezamuiproduktypochodne

12 – Dwutleneksiarki, 13 – Łubin, 14 – Mięczaki

 

 

 

 

 

 

 

MENU OBIADOWE GRUDZIEŃ

 MENU OBIADOWE- LISTOPAD

MENU OBIADOWE -październik

Wykaz alergenów występujących lub mogących występować w daniach i produktach

Legenda Alergenów:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Orzeszki ziemne i produkty pochodne
  5. Soja i produkty pochodne
  6. Mleko i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki i siarczyny
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

 

 

 

 

Jadłospis jest publikowany na stronie po przesłaniu go przez LOSiR